Hirdetés

Alpha Protocol - Nyomomban a fél világ

|

A szerepjátékokra szakosodott Obsidian Entertainment első, nem licencre épülő projektjéből bukkantak fel újabb képek.

Hirdetés

A jövő tavasszal várható Alpha Protocol igazán egyedi abban az értelemben, hogy nem egy fantasy, vagy egy futurisztikus világba invitálja a játékosokat, hanem napjaink, politikai játszmák káros hatásait nyögő Földjére. A világba, amelyről azt hisszük, jól ismerjük, s nem érhet bennünket meglepetés. Mi van, ha mégis?

Alpha Protocol - 11. kp Alpha Protocol - 10. kp Alpha Protocol - 9. kp Alpha Protocol - 8. kp Alpha Protocol - 7. kp Alpha Protocol - 6. kp



Az harmadik generációs Unreal motor által életre keltett külső nézetes kalandban számos városba látogatunk el, számtalan emberrel alakítunk ki ilyen-olyan viszonyt, miközben felgöngyölítjük az összeesküvésektől terhelt ügyet. A játszma nem csak a mi bőrünkre megy ki, ha elszúrjuk, az egész világ rajtaveszt.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)