Hirdetés

Alpha Protocol - Kémkedés a februári zimankóban

|

Az Obsidian és a Sega tovább szűkítette a modernkori kémjátszmákra épülő szerepjáték megjelenésének időintervallumát.

Hirdetés

Alig néhány hónapja történt, hogy a SEGA és az Obsidian Entertainment (Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords, Neverwinter Nights 2 + Mask of the Betrayer) bejelentette, hogy kibővíti korábbi megállapodását, s az egyelőre hét lakat alatt őrzött Aliens RPG mellett egy másik szerepjátékkal is előrukkolnak, valamikor a 2009. esztendő elején. Most ezt sikerült februárra leszűkíteniük. Igaz ugyan, hogy így az Alpha Protocol kimarad a nagy karácsonyi felhajtásból, ám egy komplex szerepjátéknak (valójában egyik játéknak sem) nem tesz jót, ha siettetik a megjelenést.

Alpha Protocol - 8. kp Alpha Protocol - 7. kp



Az Alpha Protocol-ban Michael Thorton CIA ügynök bőrébe bújva kell lelepleznünk egy összeesküvést úgy, hogy a saját kormányunk nyilvánít bennünket célpontnak, s igyekszik rövid úton eltenni láb alól. Ha életben akarunk maradni, akkor a fél világot beutazva, morzsáról morzsára haladva, kontaktszemélyeket, tanukat kifaggatva kell összegyűjtenünk a nyomokat, amelyek elvezetnek azokhoz, akik belekevertek a kulimászba. Unreal motor, Mass Effect-féle párbeszédrendszer, szebbnél szebb nők, városonként menedékházak, fejleszthető képességek várják majd a téma rajongóit PC-n, PS3-on és X360-on egyaránt.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)