Hirdetés

Alyx saját játéka?

|

Az IGN nemrég leközölt Valve interjújában Gabe Newell elhintette, elképzelhető hogy néhány Half-Life 2 szereplő saját játékot kap.

Hirdetés

Amikor Alyx szerepéről volt szó a játékban, az IGN-es kollegák rákérdeztek arra, hogy Alyx mindig csak egy Gordon mellett loholó segéd lesz-e, Gabe Newell a következőt válaszolta: ”Alyx egy remek karakter, és mi nagyon szeretjük őt. Szeretnénk játékokat csinálni róla. Sőt, szeretnénk olyan játékokat is csinálni, amelyek Dog-ról szólnak. Azt hiszem, sosem döntöttük el azt igazán, hogy mindig Gordonnal menjünk FPS nézetben, és Alyx vagy Dog csak segítsen minket előre. A jövőre nézve sok mindent le akarunk fedni még történeti szempontból. Sok olyan dolog van még, ami csak említve lett a játékban, ám megér egy alaposabb bemutatást is.”

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)