Hirdetés

Holnapután leleplezik az Amazon konzolját?

|

Az Amazon összetrombitálta a sajtó képviselőit. Jön a régóta pletykált konzol bejelentése?

Hirdetés

Az Amazon állítólagos konzoljáról több pletykát is hallhattunk már a közelmúltban, még a kontrolleréről is kiszivárogtak az első képek, de előrelépés ezidáig nem történt az ügyben.

Most viszont valami valóban készülődik a háttérben, ugyanis az Amazon olyan meghívókat küldött szét a sajtónak, amelyben április másodikára, New York városába invitálja őket egy kiemelten fontos eseményre. Rögtön megindultak a spekulációk, miszerint a vállalat végre megejti a saját konzoljának bejelentését, ami egyébként a Killer Instinctet fejlesztő Double Helix Games felvásárlása óta érik.

Több forrás is egyöntetűen állítja, hogy a meghívó szerint a rendezvény a videós üzletág felfrissítésére fókuszál majd, ami könnyen lehet utalás a korábban beszélt Android-alapú Amazon konzol stream lehetőségére.

Tartsatok velünk április másodikán is, kövessük együtt a fejleményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)