Hirdetés

15 éves az Amazon UK - a legnépszerűbb játék az elmúlt 15 évben...

|

Ma 15 éves az Amazon UK és ennek örömére megosztották velünk a fennállásuk óta legtöbbet eladott játékok 10-es listáját.

Hirdetés

Boldog szülinapot, Amazon UK! Az egyik legnagyobb online viszonteladó ma ünnepli a 15. születésnapját és ezt azzal - is - ünnepelték meg, hogy nyilvánosságra hozták a legtöbbet eladott játékaik top 10-es listáját.

Ami az Amazonon nincs fent, az lényegében nem is létezik. Ja, nem, az az Ebay (ott még újságírói Beyond: Two Souls is van) Mindegy. A lényeg, hogy az Amazon UK ma ünnepli fennállásának 15. évfordulóját és ennek örömére megosztották velünk, hogy melyik játékokból is adtak el a legtöbbet, amióta kinyitották a boltot. 

 

A lista kifejezetten érdekes, úgy néz ki, hogy az angolok a digitális világban tett kalandjaik során vagy egymást ölik, vagy fociznak, de akadnak páran, akik az egészségesebb élet reményében vásároltak konzolt. Az Amazon legjobban fogyó multiplatform címei a következők:

  1. Call of Duty: Modern Warfare 2
  2. Call of Duty: Black Ops
  3. Call of Duty: Modern Warfare 3
  4. Grand Theft Auto 5
  5. Call of Duty: Black Ops II
  6. FIFA 10
  7. FIFA 13
  8. FIFA 12
  9. The Elder Scrolls V: Skyrim
  10. Zumba Fitness
Az Amazon UK videojátékokért és egyéb szoftverekért felelős vezetője azt nyilatkozta, hogy  "a Call of Duty, a Grand Theft Auto és a FIFA a világ legnagyobb sorozatai, ezért nem meglepő, hogy bekerültek a top 10-es listába". 
 
Mit szóltok?
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)