Hirdetés

Ambiciózus multiplayer játékon dolgozik a Naughty Dog

|

Legalább is erre enged következtetni egy nemrég feltűnt álláshirdetés.

Hirdetés

Azt már egy ideje tudjuk, hogy a Naughty Dog a PlayStation 5 érkeztével továbbra is nagy terveket szövöget, arról viszont eddig nem igazán volt információnk, hogy mégis merre szeretnének terjeszkedni. Ugyan voltak pletykák azzal kapcsolatban, hogy vajon a The Last of Us vagy az Uncharted univerzum bővülhet-e majd új résszel, ezekre egyre kevesebb az esély.

Legalábbis erre következtethetünk ebből a nemrég feltűnt álláshirdetésből. A cég eddig leginkább a megdöbbentően mély egyjátékos kampányokról volt híres, a mostani feladatkör viszont valami egészen más irányba mutat.

Hirdetés

A Naughty Dog most egy "multiplayer economy designert" keres, azaz egy olyan személyt, aki helyesen tudja levezényelni, hogy egy többjátékos projektben hogyan működjön a jutalomrendszer és felelős azért, hogy a játék sok ideig fent tudja tartani az érdeklődést.

A hirdetés továbbá kiemeli, hogy fontos megadni a játékosoknak a minél részletesebb önkifejezés lehetőségét. Ez alatt jó eséllyel a minél gazdagabb testreszabási lehetőségeket értik.

A hirdetésben természetesen nem említenek konkrét játék címet, azért azt tudjuk, hogy nagyjából mi most a helyzet a Naughty Dognál. A csapat jelenleg felfüggesztette a The Last of Us II többjátékos módjának a fejlesztését, hogy az alapjáték minden hibáját kijavítsák. Ha az álláshirdetés mégis a TLoU II multijához szól, jó eséllyel egy önálló projektként jelenik majd meg a jövőben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)