Hirdetés

AMD - 500 millió processzor leszállítva

|

Persze nem egyszerre, hanem a cég 40 éve alatt összesen - most a héten szállították le az 500 milliomodik AMD processzort.

Hirdetés

Kétségtelenül csodás jubileum 500 milliót eladni bármiből is, ha pedig processzorról és 40 éve működő bizniszről van szó, akkor még szebb.

S bár az utóbbi 1-2 évben kicsit talán gyengélkedett az AMD, az arab tőkeinjekció és az átszervezések jó hatással voltak a cégre .  A félmilliárdos mérföldkő kapcsán az AMD szeretné megjutalmazni hűséges követőit és rajongóit, így kiírtak egy speciális AMD-s versenyt, amelyhez Twitteren kell majd tevékenykedni. A pontos szabályok az AMD Facebookos oldalán megtalálhatóak. Lehet, hogy bonyolultnak tűnik a verseny, de a négy díj nem szerény, hiszen a négy szerencsés nyertes egy-egy HP Pavilion dv2z notebookot kap majd.

HP Pavilion dv2z

Hajrá mindenki, Twitterre fel!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)