Hirdetés

AMD logók

|

Magára a processzorokra még várnunk kell, de kedvcsinálónak az AMD ma nyilvánosságra hozta az új, szerverekbe és munkaállomásokba szánt Opteron, illetve asztali és mobil számítógépekbe szánt Athlon 64 processzor logóját. Az Athlon 64 az Opteron processzoroktól eltérően a jól bevált "plusszos" jelölésnél marad, mindössze egy 64-es jelző kerül a processzor neve elé. Pletykák szerint 754 tűs foglalatba illeszkedő, egycsatornás memóriavezérlővel rendelkező változatokon kívül, egy 940 tűs modell is készül, mely kétcsatornás memóriavezérlővel rendelkezik majd és állítólag Athlon 64 FX lesz a neve. A jelölés a típuson belüli különbségeket jelzi majd.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)