Hirdetés

AMD TressFX 2.0 - már nem csak Lara haja gyönyörű

|

Mind tudjuk, milyen részletesen ki volt dolgozva Lara Croft frizurája a legutóbbi Tomb Raider PC-s kiadásában, az AMD pedig továbbfejleszti a technológiát, hogy ne csak Lara haja lengedezzen élethűen.

Hirdetés

Az AMD még februárban mutatta be a TressFX technológiát, melyet először az idén megjelent Tomb Raider reboot PC-s változatában alkalmaztak.

Az AMD Developer Summit 2013 programja elárulja, hogy a ma kezdődő rendezvényen a TressFX 2.0 is bemutatkozik. A technológia első verzióját alkalmazva a fejlesztők többezer hajszálat külön tudtak animálni, így Lara sokkal élethűbbre sikerült, mint eddig bármikor. A tervek szerint a TressFX 2.0-val már a fűszálak és szőrszálak viselkedését is hasonlóan valóságosra tudják formálni. Bővebben az esemény után, legkésőbb holnap tudunk beszámolni az újításokról, de kíváncsiak vagyunk például arra is, hogy PC-exkluzív marad-e (ami valószínű), vagy a next-gen konzolokra fejlesztő csapatok is használhatják majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)