Hirdetés

AMD X2 6400+ érkezik

|

Úgy érzi a kisebbik processzorgyártó, hogy van még hely a felsőkategóriában. Ennek, és az örökös termékharcnak szellemében piacra dobta az Athlon X2 termékvonal új processzorát. Alaplapgyártók információira alapozva ez lesz az utolsó.

Hirdetés

Az E6850 ellenfeléül szánt központi egység 3.2 GHz-es órajellel és 2 MB másodszintű gyorsítótárral érkezik 220-250 amerikai dolláros áron – méghozzá hamar; a működéséhez szükséges BIOS-ok már készülnek is. Sajnos teljesítményben akárcsak a 6000+, ez a modell is elmarad a befogni kívánt E6850-től (mintegy 10-15%-kal), és ráadásul igen gyéren tuningolható. Azonban felsőkategóriás processzor javára legyen mondva azonban az egyáltalán nem felsőkategóriás ár! Az AMD még nem kommentálta a kiszivárgott információkat, lévén egy még be nem jelentett termékről van szó.

amd-athlon-x2-am2_k.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)