Hirdetés

American McGee's Bad Day L.A.

|

Tavaly már szót ejtettünk American McGee készülő új játékáról, aminek már akkor megvolt a címe (Bad Day L.A.). Most érkezett el az idő a hivatalos bejelentésére. Az Enlight berkeiben készül alkotást harmadik személyű akció-kaland játéknak emlegetik, egy jó adagnyi pofátlan humorral, a mai kortárs Los Angelesben, elképesztő játékmenettel. A játék Anthony Williams-ről, egy lepukkant hajléktalanról szól, aki valaha Hollywood egyik elismert ügynöke volt, aki fokozatosan elvesztette minden becsületét, így aztán teljesen elzárkózott a külvilágtól. Ennek köszönhetően maradt életben, miután megtámadták a várost a zombik, meg a terroristák is. Anthony rájön, hogy nem akar meghalni, egyetlen fegyvere pedig a "józan" esze. Szóval Anthony-nak ma egy kicsit rossz napja van... Ha játszottatok az American McGee's Alice-szel, akkor tudjátok, hogy a csávó mentálisan verhetetlen, úgyhogy a fenti sorok annyira nem is tűnnek baromságnak :) Az első képek nekem kifejezetten bejönnek, mert rajzfilmszerűre vették a figurát.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)