Hirdetés

American McGee's Grimm - fussunk vele még egy kört?

|

A Spicy Horse úgy döntött, kiássa McGee egyik leggyengébb próbálkozását a föld alól, és újra forgalomba hozza. Ehhez viszont a játékosok segítsége kell.

Hirdetés

American McGee mostanság nem a legkedveltebb személy a szakmában. Az Electronic Arts-t szidó megnyilvánulása, valamint az azt követő bocsánatkérés az egykoron elismert játékfejlesztő imidzsét jócskán lerombolta, de a mélypontot az állandó Kickstarteres kunyerálás következtében érte el.

Látva, hogy az OZombie Kickstarter 21 nap alatt csak 141 513 dollárt hozott a várt 950 000 helyett, a guru lelőtte a projektet, és most más úton próbál haszonhoz jutni. 2008 és 2009 között jelent meg az American McGee's Grimm 23 epizódja, melyeket eleinte a GameTapen, majd később a Spicy Horse saját portálján, a Spicyworldön keresztül lehetett beszerezni. A közepes (60 pont körüli) értékeléseket kapott játék most a Steam Greenlighton bukkant fel, és ha elég szavazatot kap, Mac-re és PC-re is meg lehet majd vásárolni. Azt, hogy mennyit kérnek érte, egyelőre nem tudjuk, de tekintve, hogy egy ötéves játékról beszélünk, legfeljebb olyan 20 dollár körülire becsülhetjük az árát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)