Hirdetés

American McGee's Grimm: ingyen jönnek az epizódok

|

A GameTap jóvoltából a játékosok a megjelenés után 24 óráig ingyenesen tölthetik le az American McGee's Grimm epizódokat.

Hirdetés

Július 31-én végre kipróbálhatjuk az első, A Boy Learns What Fear Is című részt az elborult történeteiről ismert American McGee Grimm feldolgozásából. A GameTap különleges akcióval várja a játék iránt érdeklődőket: az epizódokat a megjelenésüktől számított első 24 órában bárki ingyen töltheti majd le, s cserébe csupán néhány apró reklámot kell elviselnie. Aki esetleg lecsúszna a kedvezményes periódusról, az később a cég archívumából jelképes összegért cserébe szerezheti be az American McGee's Grimm darabjait.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)