Hirdetés

Amerika Kapitány - A tél katonája nyereményjáték

|

A Forum Hungary és a GS nyereményjátékában egy kérdésre kell helyesen válaszolnotok menő Amerika Kapitányos ajándékokért. Még csak nem is nehéz. Kattintás után a minden.

Hirdetés

Ahogy arról már biztosan olvastatok a heti filmajánlónkban, az Amerika Kapitány - A tél katonája a héten startolt az itthoni mozikban és ennek örömére a Forum Hungary egy kis meglepetéssel készült számotokra. Mi meg segítünk.

A helyzet nagyon egyszerű. Ahhoz, hogy értékes Amerika Kapitányos cuccokat nyerhessetek, nincs más dolgotok, mint válaszolni egy egyszerű kérdésre. Előbb essünk túl a formaságokon és nézzük, hogy milyen ajándékok várnak rátok.

Amerika Kapitány fejhallgató

 

Amerika Kapitány póló

Amerika Kapitány jégkockatartó

Emitt pedig a trailer, amit tessék megnézni, mert még fontos lesz.

A fentebb található trailerre vonatkozó kérdésünk pedig a következő:

Hányas szám látható a S.H.I.E.L.D repülő anyahajóján? 

A helyes válaszokat egészen jövő hét hétfő (április 14.) délig várjuk a nyeremenyjatek@gamestar.hu emailcímre. Kérünk mindenkit, hogy az üzenet tárgyához írja oda, hogy AMERIKAKAPITÁNY és így biztosan nem kallódik majd el az email. A véletlenszerűen kisorsolt nyerteseinket a Forum Hungary emailben értesíti majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)