Hirdetés

Közülük került ki 2015 legjobban megírt játéka

|

Február végén ítéli oda az írók amerikai szakszervezete a legjobban megírt 2015-ös játéknak járó elismerést, a díjátadóhoz közeledve pedig kihirdették a jelöltjeiket.

Hirdetés

Bár a legnagyobb felhajtás a Geoff Keighley-féle Game Awards körül szokott lenni, van több olyan elismerés, amit idén adnak át a 2015 kiemelkedő játékait készítő stúdióknak. Így például február 13-án hirdeti ki az írók amerikai szakszervezete, a Writers Guild of America is, melyik játék sztorija sikerült szerintük a legjobban.

Az elismerést az utóbbi két évben a Naughty Dog munkatársai hozták el a The Last of Us és a Left Behind DLC írásáért, de mivel tavaly nem jelent meg új játékuk, ezúttal biztosan új győztest avatnak majd. Idén négy játékot jelölt szakszervezet, így esélyes az elismerésre az Assassin's Creed Syndicate népes írói gárdája, ahogy az Obisidian munkatársai is a Pillars of Eternity rengeteg szövegének megalkotásáért. Szintén jelölést kapott a Rhianna Pratchet által vezetett csapata a Rise of the Tomb Raider történetéért, ahogy a CD Projekt RED is Geralt történetének lezárásáért a Witcher 3: Wild Huntban.

Szerintetek melyik játék érdemelné meg leginkább a díjat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)