Hirdetés

Amerikai katonák a célkeresztben

|

Kevés olyan lövölde található a világban, amiben az amerikaiak a rosszfiúk. Kínában állami támogatásból készült most egy.

Hirdetés

Megirigyelhették a világ (egyelőre még) legnépesebb államában a toborzási célokat szolgáló America's Army sikerét, hiszen elkészült a Népi Felszabadító Hadsereg támogatásával a Dicsőséges Küldetés című alkotás a Giant Network Technology fejlesztésében.



A katonai szimuláció azért került a nemzetközi figyelem középpontjába, mert a PLA ellenfeleként az amerikai hadsereg tűnik fel. Természetesen az Egyesült Államok máris hangot adott nemtetszésének, mert a játék negatív képet alakíthat ki az amerikaiakról. Hiába no, amit szabad Jupiternek...



A témáról a Computer World oldalán olvashattok bővebben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)