Hirdetés

Négy amerikai reptéren is lesznek szabadon használható Nintendo Switch-állomások

|

A gépükre várakozó utasok hamarosan egy remek kis géppel üthetik majd el az időt.

Hirdetés

Senki sem szeret várakozni, pedig ha valaki igénybe veszi a tömegközlekedés valamilyen formáját, akkor bizony benne van a pakliban, hogy olykor hosszú perceket, órákat kell tétlenül tölteni. Nincs ez máshogy akkor sem, ha a járatára vár az ember a reptéren, de ez hamarosan könnyebb lesz néhány helyen az Egyesült Államokban.

Hirdetés

Februárban és márciusban négy olyan amerikai repülőtér is kap olyan Nintendo Switch-állomásokat, ahol az emberek szabadon kontrollert ragadhatnak, ha egy kis játékra vágynának. Egészen pontosan ezeken a helyeken és időintervallumokban:

- Washington Dulles nemzetközi repülőtér (február 19. - március 29.)
- Seattle-Tacoma nemzetközi repülőtér (február 17. - március 29.)
- O'Hare nemzetközi repülőtér (február 17. - március 29.)
- Dallas Love Field repülőtér (február 13. - március 26.)

Ezek tehát csak ideiglenes kitelepülések, ám a Nintendo kényelmes üléseket ígér, valamint hordozható módban és TV-re kötve is játszhatunk. Az elérhető címek között pedig olyan nagyágyúk vannak, mint a The Legend of Zelda: Breath of the Wild vagy a Super Mario Odyssey. Sőt, akinek megtetszik az élmény, az akár meg is rendelheti egy ilyen állomáson a saját Switch konzolját.

Ti örülnétek, ha nálunk is lenne lehetőség ilyesmire?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)