Hirdetés

Amikor az április elsejei tréfa valóra válik - mozgáskontroll levelezéshez.

|

A Google jó tréfának szánta a Gmail Motiont, a mozdulatokkal irányítható levelezést.

Hirdetés

Az egyik legjobban kidolgozott áprilisi tréfáról volt szó ebben az évben, amelyhez film is készült.

Íme a Google április elsejei tréfája:

Erre mi történt? Az ICT MxR Lab emberei, FAAAST Crew, akik már a WoW Kinectes irányítását is megoldották gyorsan kifejlesztették azt a programot, amely valóban lehetővé teszi a Gmail használatát különféle mozdulatokkal. A fejlesztéshez egy Kinect hacket használtak, amely segítségével például a levelet úgy lehet megnyitni, hgoy azt mutogatjuk a kezünkkel, a levél elküldéséhez fel kell nyalni a bélyeget és az udvarias elköszönés begépeléséhez meg kell hajolni udvariasan. A Google tréfája most így utólag nem is annyira vicces, inkább (szerény véleményem szerint) szánalmas, hogy ezt maguktól nem tudták megcsinálni (pedig másnak kellett hozzá vagy 2 nap). 

A kommentek között rejtőzik a valóság: "A megalázás egyik legjobb formája, ha megvalósítjuk valaki április elsejei tréfáját"...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)