Hirdetés

Amikor az elnök legjobb embere Call of Duty rajongó

|

Aki ismeri Freddie Wong nevét, az már sejtheti, hogy miről van szó. Aki meg nem, az nézze meg.

Hirdetés

Freddie Wong, a YouTube-os videogyártás egyik legnagyobb alakja, legalábbis ami a játékokat illeti. Számos nagyszerű és vicces alkotása látható a neten, legyen az Battlefield, Call of Duty, Minecraft, avagy Splinter Cell témakör. Ezek közül néhányat a GSO-n is bemutattunk, mert nekünk is jár néha a nevetés. A most következő filmben az amerikai elnök nézi meg, hogy milyen is legjobb embere, aki valószínűleg Call of Duty túladagolásban szenved. Szokásos Freddie Wong minőség, kellő iróniával és humorral. Aki pedig hajlandó ellátogatni az úriember Youtube csatornájára, az ki ne hagyja a Milk Man Superhero-t!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)