Hirdetés

Amnesia - A siker bezsebelve!

|

A Frictional Games olyat alkotott, amitől mindenki összecsinálta magát.

Hirdetés

Az alkotás nem csak a játékosok elismerésében fürdik, hanem a kritikusok szent olajában is. Ebben az erőszakos világban olyannyira megkeményedett a lelkünk, hogy egy keményvonalas horrorfilm megtekintése után már nem reszketünk évekig a sötétben. Akik viszont belekóstoltak az Amnesia: The Dark Descent félelmetes történetébe, azok bizony rettegnek - még mindig...

Nem csak az eladásokban állta meg a helyét a produktum, hanem több oldalon is a legrangosabb díjakat sikerült bezsákolnia:

Az IGN 2010 díjátadón két kategóriában is győzedelmeskedett:

- Legjobb horror Játék kategória
- Legjobb atmoszféra kategória

ELDER-GEEK.COM 2010 legjobbjai szavazáson is dupla sikert könyvelhetett el.

- Az év PC játéka díj

Olyan neveket előzött meg, mint a: Civilization V, Fallout: New Vegas, Mass effect 2, Mount and Blade Warband, Starcraft2.

- Az év Steam játéka

A kategóriában szereplő további címek: Lara Croft, Limbo, The misadventures of PB Winterbottom, Super Meat Boy, Toy soldiers

 

A novemberi GameStar-ban is szinte kiválóra értékeltük a játékot, ugyanis 96 százalékot adtunk rá!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)