Hirdetés

Amnesia: The Dark Descent - Aranylemezen a Penumbra alkotóinak új játéka

|

Az aprócska Frictional Games remekül ért a paráztatáshoz, s erről ismét tanúbizonyságot kíván tenni.

Hirdetés

A Penumbra modern környezete után klasszikus elemekkel dolgoznak a svéd fejlesztők. Az Amnesia: The Dark Descent hőse egy ódon kastélyban tér magához, s nem emlékszik semmi másra, csak a nevére, és arra, hogy valaki, vagy valami vadászik rá.



Daniel számára nem marad hát más választás, mint valamiképp meglelni a kiutat. Embertelen szörnyűségeknek lesz szemtanúja, pokoli lények elől bujkál és menekül. Csakis józan eszének morzsáira számíthat, ha el akarja kerülni a Kaszást.
A saját szemszögből operáló horror-kaland valóban félelmetesnek ígérkezik, hiszen Daniel egyszerű ember átlagos képességekkel, aki egyedül, szívében rettegéssel járja a nyirkos folyosókat, s kezében legfeljebb egy olajlámpás fogantyúját szorongathatja, ugyanis semmiféle fegyver nem lesz nála.
Az Amnesia: The Dark Descent szeptember 8-án jelenik meg PC (Windows, Linux) és Mac platformokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)