Hirdetés

Among the Sleep - dobozosan is jön a kisbabás horror

|

Jól fogyott az utóbbi idők egyik legérdekesebb indie horrorjátéka, az Among the Sleep, ezért a fejlesztők úgy döntöttek, hogy meglepik a rajongókat egy új kiadással.

Hirdetés

Noha az Among the Sleep mégsem költözik be a virtuális valóságba, azért a Krillbite Studio kisbabás horrorjátéka így is képes ránk hozni a frászt és hamarosan már fizikai formában is megtapasztalhatjuk, hogy milyen az, ha egy kétéves bőrébe bújva a leghétköznapibb dologtól is a hideg futkos a hátunkon.

Az eredetileg egy iskolai projektnek indult Among the Sleep jól fogyott és a PC mellett konzolokra is megjelent, így sokan biztosan arra számítottak, hogy a fejlesztők a sikerre való tekintettel bejelentik a folytatást, azonban a Krillbite Studio egyelőre még nem adta jelét ezen szándékuknak, ellenben örömmel jelentették, hogy hamarosan dobozos kiadásban is beszerezhetjük a szóban forgó horrort. A lemezes változat kiadója a Sodesco lesz, amely hasonló szerepet töltött be az Ether One, a Teslagrad és a The Last Tinker: City of Colours játékok esetében is.

Az Among the Sleep fizikai formában kizárólag PC és PlayStation 4 platformokon ölt majd alakot, de egyelőre nem tudjuk, hogy pontosan mikor, csak annyi bizonyos, hogy a nyár folyamán. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)