Hirdetés

Amphibian Man - Új játék a Perimeter és a Maelstrom alkotóitól

|

Az orosz KDV akció-szerepjáték fejlesztésébe vágott Alexander Belyaev népszerű sci-fi regénye nyomán.

Hirdetés

A roppant eredeti játékmenettel és voxel grafikával megáldott Perimeter után a kevésbé egyedi Maelstrom érkezett az orosz csapat műhelyéből. Hosszas hallgatás után új játékkal jelentkeznek, mellyel a stratégák után az akció-szerepjátékok rajongóit szeretnék meghódítani.
A játék története szerint a 21. század során egy tudományos áttörés révén elérhetővé vált az emberiség évezredes álma. Immáron mindenféle segédeszköz nélkül képessé vált a víz alatti életre. Jó szokás szerint megindult az új, még ismeretlen területek felfedezése, birtokba vétele, a nyersanyagok kiaknázása, majd kitörtek az első helyi konfliktusok, ami végül globális méretű háborúhoz vezetett.
A játék során főhősünk és csapata a titkos kísérletek, összeesküvések és egy ősi vallási szekta által felkavart posványban próbál rendet teremteni. Az Amphibian Man megjelenítéséért a házon belül fejlesztett VistaGame Engine felel, mely hi-tech,futurisztikus és cyberpunk stílusjegyeket ötvöző dizájnnal párosul.
Konkrét megjelenési dátum, illetve fényképek, videók nincsenek. Egyelőre csupán a célplatformok ismertek (PC, PS3).

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)