Hirdetés

Anarchy Online reklámok Live

|

A Funcom fejlesztése, a napjainkban is egyik legjobban kedvelt MMORPG, az Anarchy Online több érdekes, és egyben úttörő fejlődést is tett már életútja során. A fejlesztők ezúttal ténylegesen beépítették a korábban ígérgetett dinamikus reklámokat. Szerződést kötöttek ugyanis a Massive Incorporated nevezetű szervezettel, akik nemrégiben leprogramozták azt a reklámhálózatot, mely mindezt lehetővé teszi. A játékban mostantól ismerős cégek reklámjai tűnnek majd fel, melyektől még életszerűbb, látványosabb, és emberközelibb lesz az, amit éppen csinálunk. Érdekesség, hogy míg az ingyenesen letölthető és egy ideig használható játékban fixen kint lesznek a reklámok, az azért fizető emberkéknek lehetősége nyílik majd kikapcsolni azokat - hátha valakit bántja az egészségügyi betét reklám :P

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)