Hirdetés

Androidon is játszható lesz a Forza Motorsport 7 és a Doom Eternal

|

Október első felében öt játékkal bővül az Xbox Game Pass felhozatala, és már azt is tudjuk, melyek lesznek ezek közül a cloud gaminggel is elérhetők.

Hirdetés

Az Xbox egyik legjobb ötlete volt a Game Pass, amit a következő generációban is igyekeznek majd még vonzóbbá tenni. Nemrég elérhetővé vált a cloud gaming, így az arra alkalmas, androidos készülékkel rendelkezők számos konzolos játékot pörgethetnek bárhonnan, következő lépésként pedig november 10-én az Ultimate előfizetői megkapják az EA Play (korábban EA Access) minden előnyét Xbox One-on és Series gépeken.

A kínálat bővülése sem áll le közben, már ezen a héten kapunk néhány játékot, cserébe viszont kb. két hét múlva öt cím távozik a felhozatalból. 

Hirdetés

Október elsejétől a Doom Eternal Xboxon és Androidon, a Drake Hollow pedig PC-n lesz elérhető. Október 8-án csapódik a konzolos címek mellé a Brütal Legend, valamint PC-n, Androidon és One-on is játszhatjuk a Forza Motorsport 7-et, továbbá érkezik egy  körökre osztott szerepjáték, az Ikenfell PC-re és Xboxra.

Cserébe viszont október 15-én ezek a címek kerülnek ki, addig viszont 20%-os kedvezménnyel lehet őket megvásárolni előfizetőként:

  • Felix the Reaper (Xbox & PC)
  • Metro 2033 Redux (Xbox & PC)
  • Minit (Xbox & PC)
  • Saints Row IV Re-Elected (PC)
  • State of Mind (PC)
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)