Hirdetés

Angol össz-platform TOP10

|

A Batman: Arkham Asylum nem csak a kritikusokat győzte meg.

Hirdetés

Mint ahogyan azt biztosan mindenki tudja, a Batman: Arkham Asylum igen jól sikerült. Az általában 90 százalékos eredmények nem véletlenek, de majd kiderül minden a szeptemberi GameStarból.

Az angol gamerek pedig díjazzák is a Rocksteady igyekezetét, hiszen a Batman: Arkham Asylum immár második hete csücsül az angol toplista élén. A Wii Sports a második helyre szorult, viszont a Call of Duty: Modern Warfare feltörőben van. Bár sokaknak nem tetszett a Call of Duty: World at War, az angolok szívesen játszanak vele, és természetesen felkerült a listára a PSP-re frissen debütált Dissidia: Final Fantasy is.

Batman: Arkham Asylum PS3, Xbox 360
2  Wii Sports Resort Wii
Call of Duty 4: Modern Warfare Xbox 360, PS3, PC, DS
4  Wii Fit Wii
Ashes Cricket 2009 PC, PS3, Wii, Xbox 360
IL-2 Sturmovik: Birds of Prey DS, PS3, PSP, Xbox 360
7  Tiger Woods PGA Tour 10 PS2, PS3, Wii, Xbox 360
Call of Duty: World at War PC, Xbox 360, PS3, PS2, Wii, DS
Fight Night Round 4 PS3, Xbox 360
10 Dissidia: Final Fantasy PSP

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)