Hirdetés

Angol összesített TOP20

|

Az angol toplista már csak azért is érdekes lehet számunkra, mert lassan a fél ország ott dolgozik náluk.

Hirdetés

Nem tudom, hogy ez csak mifelénk jellemző-e, de innen lassan mindenki kiment a britekhez dolgozni, így talán némi közünk nekünk is van az angol videójátékok piacához. A lista tetején harmadik hete csücsül a Resident Evil 5, ami nagy szó, bár egyszer már volt hasonló eset: a Resident Evil 3 szintén három héten keresztül tartotta magát az első helyen.

A Wii Fit így leszorult a második helyre, míg a harmadik helyen ismét Capcom játékot találunk, a Street Fighter IV-et. A Call of Duty: World at War a hetedik helyen tanyázik, a múlt heti 10. hellyel szemben, míg a 9. helyet a Modern Warfare szerezte meg, talán a Modern Warfare 2 bejelentése miatt. Új szereplÅ‘ a Wheelman, aki kapásból a 11. landolt. A Grand Theft Auto: Chinatown Wars visszaesett két helyet, így csak a nyolcadik, a Tom Clancy's HAWX viszont öt helyet csúszott lefelé, de még így is bent van az elsÅ‘ tízben. Most már csak arra leszek kíváncsi, vajon a Resident Evil 5 a jövÅ‘ héten is megtartja-e vezetÅ‘ helyét.

1.   Resident Evil 5
2.   Wii Fit
3.   Street Fighter IV
4.   Professor Layton and the Curious Village
5.   WWE Legends of WrestleMania
6.   Fifa09
7.   Call of Duty: World at War
8.   Grand Theft Auto: Chinatown Wars
9.   Call of Duty 4: Modern Warfare
10. Tom Clancy's HAWX
11. Wheelman
12. Wii Play
13. Mario Kart Wii
14. Killzone 2
15. Dr. Kawashima' Brain Training
16. Mario & Sonic at the Olympic Games
17. Ben 10: Alien Force
18. GTA IV
19. Carnival: Funfair Games
20. SEGA Megadrive Ultimate Collection

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)