Hirdetés

Angry Birds - PlayStation 3-on is arat

|

Januárban jelent meg az Angry Birds a PlayStation Network-ön, és természetesen újabb rekordot állított fel.

Hirdetés

Ugyan pontos adatokat nem közölt a Lazard Capital Markets elemzője, Colin Sebastian, de elárult egyet s mást a PlayStation Networkről.

Megtudhattuk például, hogy 75 millió regisztrált PSN felhasználó van világszerte, ennek fele Észak-Amerikában él, és több, mint 1.4 milliárd letölthető tartalom talált gazdára. Ezek közül az Angry Birds birtokolja a legtöbbet letöltött program címét, hiszen 3.99 dolláros árával, az előzetes megjelenések sikerével, és a nemrégen bekövetkezett leárazással mindenkinek megér egy próbát. Az Angry Birds sorozat legújabb része, az Angry Birds Rio szintén gyorsan a toplisták élére került iOS-en és Androidon egyaránt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)