Hirdetés

Angry Birds Star Wars II - valódi figurákkal érkezik

|

Hamarosan érkezik az Angry Birds Star Wars II és a Rovio egy kis Skylanders-es csavarral is megspékeli a játékot.

Hirdetés

Ha valahogy már mindenképpen meg kell erőszakolni a Csillagok Háborúja szent univerzumát, akkor annak ez a módja.

A Rovio már múlt héten kecsegtetett minket valamivel, de most hivatalosan is bejelentették az Angry Birds: Star Wars II-t. A játékban új speciális erőkkel bíró karakterek és új pályák érkeznek, de ezzel nem elégedtek meg a fejlesztők, ezért a Hasbro TelePod technológiáját kölcsönvéve egy új funkcióval látták el a játékot.

Az Angry Birds Star Wars 2-höz valódi gyűjthető figurák jönnek, amiket a technológiának köszönhetően életre kelthetünk a játék világában. A közlemény szerint azt is kiválaszthatjuk majd, hogy milyen speciális erővel rendelkező karakterrel oldjuk meg az adott pályát, attól függően, hogy melyik figurát helyezzük az eszközünkhöz csatlakoztatott portálra. Lényegében pont úgy, mint a Skylanders játékokban.

Az Angry Birds Star Wars II megjelenése szeptember 19-én esedékes világszerte és a kiadás napján már 30 különböző figurát vásárolhatunk majd meg. Ha engem kérdeztek ez egy paraszthajszálnyival még mindig jobb, mint a pingvines átok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)