Hirdetés

Angry Video Game Nerd Adventures - saját játékot kap a mérges kritikus

|

Annál nagyobb dicsőség nem érhet egy videojáték-kritikust, minthogy egy játékban üdvözölheti virtuális mását. Kivéve persze az, ha a játék csak róla szól.

Hirdetés

Már 2004. óta üvöltözik a kamerába James Rolfe, művésznevén az Angry Video Game Nerd. Kegyetlen kriticizmusával és dühös humorával hatalmas rajongótábort szerzett (freddyD, a Rossz PC Játékok egykori kitalálója is az ő nyomán kezdte meg pályafutását) , így nem meglepő, hogy saját játékot kap.

Angry Video Game Nerd Adventures című platformjáték jelenleg a Steam Greenlighton várja a közösségi szeretetet, hogy végül megjelenhessen az online üzletben, megvásárolható formában. Ugrándoznunk és lövöldöznünk kell ebben a Mega Man és Castlevania ihlette 10 pályás világban, klasszikus, 2D-s környezetben. Már csak egy kérdés maradt: ha Rolfe szerepel ebben a játékban, akkor vajon ki fog üvöltözni róla?

Aki nem ismerné az úriember munkásságát, annak álljon itt egy videó példaképp. A magyar feliratot csak óvatosan javaslom bekapcsolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)