Hirdetés

Anime stílusú skineket kaphat a League of Legends

|

Ismét olyan kinézetekkel fog bővülni a Riot Games MOBA-ja, amelyek egy adott tematika köré épülnek fel.

Hirdetés

A játékok különböző kozmetikai cuccai remek lehetőséget nyújtanak arra, hogy egyedivé varázsoljuk karakterünket, fegyverünk, vagy éppen választott hősünket. A League of Legends játékosai már most is elképesztően sok menő kinézet közül tudnak válogatni, de a jelek szerint a közeljövőben stílusos újdonságokkal fog bővülni a felhozatal.

Hirdetés

Vadonatúj tematikus skinek érkezését lengette be a stúdió az online megrendezett Anime Expo Lite egyik panelje során, ami kifejezetten az egy-egy adott téma körül forgó LoL-skinekről szólt. Az új sorozat a Spirit Blossom nevet viseli, és a csapat egyik munkatársa meg is osztott két képet róla.

Még nem tudjuk, hogy egészen pontosan milyenek lesznek ezek a kinézetek, illetve azt sem, hogy mely hősöket fogja megajándékozni egy-egy ilyennel a Riot, de a fenti képekből arra lehet következtetni, hogy anime stílusú, kifejezetten a természetre fókuszáló cuccokról van szó.

Szerintetek melyik karakterek kaphatnának már az új skineket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)