Hirdetés

Anno 1404 - Németországban már sikeres

|

Az Ubisoft németországi kirendeltsége örömmel közölte, hogy a fejlesztők hazájában már 100 000 példányt értékesítettek a játékból.

Hirdetés

Alig tíz nap kellett ahhoz, hogy a Related Desings által fejlesztett Anno 1404 Németországban átlépje a százezres határt.



Az Ubisoft elégedett lehet ezzel az eredménnyel, hiszen mindent megtett annak érdekében, hogy eltántortsa a játékosokat a vásárlástól. Nem, nem őrültem meg (még), rögtön megmagyarázom, mire gondolok. Az Anno 1404 a Tages másolásvédelmi eljárását alkalmazza ami 3, azaz három alkalommal engedi a játék telepítését és online regisztrációját. Visszavonásra lehetőség nincs, ellenben lehet új kulcsot kérni a kiadótól. Apropó kulcs; előfordulhat, hogy valaki figyelmetlen, netán remeg a keze, rosszul olvassa le a számokat és a betűket, ilyenkor pedig óhatatlanul hibázik. Ha ötször rontunk, nem kapunk több lehetőséget a kulcs beírására, szóval máris tárcsázhatjuk a supportot.



Az Anno 1404 tehát ebből a szempontból minden, csak nem felhasználóbarát, viszont maga a játék nem véletlenül kapja sorra a 90 százalék körüli értékeléseit. A meseszép grafika és a varázslatos muzsika csupán ízléses csomagolás, a benne rejlő, a kereskedelem és a városépítés között tökéletesen egyensúlyozó, több tíz, kellő kitartás mellett akár több száz órára elegendő játékélmény az igazi érték.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)