Hirdetés

Anno 2070 - frakciók trailer

|

A jövő energiahiánytól és helyhiánytól terhes... S a levegő sem túl tiszta.

Hirdetés

Ezt a víziót kapja az, aki az Anno 2070-t kipróbálja - kimerülőben a készletek, a szennyeződés növekszik, ahogy az energiaéhség is - nem lesz egyszerű az Anno 2070 világában érvényesülni.

A játékbna két frakció lesz jelen, a környezetbarátabb Eco, akik a mai zöldekből fejlődtek ki - újratermelődő, tiszta energiát használnak, ami azonban közel sem olyan hatékony, mint az ipari Tycoon frakció atom és szénerőművei. Cserébe ez utóbbiak sokkal jobban szennyeznek, mint a tiszta technológiák. Az újrahasznosított energiához helyből is több kell, de legalább az Eco frakció környezet-tisztitó képességei is jobbak. Egyik oldal sem "nyerőbb" mint a másik, mindkettőjüknek megvannak a jó és rossz tulajdonságai - a játékoson múlik, melyiket választja.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)