Hirdetés

Anno 2070 játékmenet trailer

|

Alig néhány napja jelentették be az Anno sorozat folytatását, máris itt egy játékmenet videó.

Hirdetés

A játék gyökeresen megváltozik - hiszen a jövőben nem lehet csak úgy hűbelebalázs módjára építkezni, figyelembe kell venni a környezetet, az erőforrásokat és még sokminden mást - például a Föld aktuális környezeti helyzetét is.

Hiszen 2070-ben - legalábbis a készítők szerint - sokkal környezettudatosabb lesz az emberiség, így építkezéseinél, terjeszkedésénél ez igen sokat fog számítani. Ezt az elméletet ültették be a játékba is és erről is szól többek között a játékmenet trailer - nemcsak az érdekes jövőbeni grafikákban gyönyörködhetünk, hanem egy lehetséges jövőképet is kapunk. Hihető, vagy sem? Döntse el mindenki maga...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)