Hirdetés

Annyi retro FPS készül, hogy külön eseményen mutatják be őket

|

A 3D Realms által szervezett Realms Deep során új játékok bemutatóit és legendás fejlesztőkkel zajló beszélgetéseket egyaránt figyelemmel kísérhetünk.

Hirdetés

Nektek is feltűnt, milyen sokan gondolják azt, hogy most retro FPS-ekre vágyik a nép? Az egy dolog, hogy a DOOM Eternal tökéletesen, új elemekkel felturbózva, de a klasszikusokhoz hűen hozta vissza a régi élményt, közben viszont érkeznek olyan újdonságok, mint a DUSK, a Prodeus, vagy a WRATH: Aeon of Ruin, melyek még inkább hasonlítanak a '90-es évek shootereire.

Hirdetés

A listát sokáig lehetne folytatni, de ha érdekel titeket a téma, mindenképp kapcsolódjatok be Twitchen a digitális Realms Deep eseménybe szeptember 5-én és 6-án, este 8-tól hajnali 1-ig, ekkorra ugyanis a 3D Realms, a 1C Entertainment, a New Blood Interactive (DUSK, Amid Evil, Gloomwood, ULTRAKILL), a NightDive Studios (System Shock, DOOM 64, Turok remasterek) és a Running with Scissors (POSTAL sorozat) is új bejelentésekkel készül - összesen több mint 40 játékról esik majd szó. 

A rendezvényen részt vesz John Romero, Tim Willits, Cliff Bleszinski, American McGee, Chuck Jones, Jon St. John és Stephan Weyte is, illetve végig gyűjtenek a Child's Play számára, egyebek mellett exkluzív ajándéktárgyak eladásával. A kapcsolódó steames leárazást szeptember 3. és 7. között használhatjuk ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)