Hirdetés

Annyira sikeres a Phasmophobia, hogy a fejlesztő változtat a tervein

|

A Kinetic Games szellemes játékának jövője még fényesebben ragyog a hirtelen jött népszerűség után.

Hirdetés

A Fall Guys és az Among Us után felbukkant egy újabb szenzáció a színen, méghozzá egy kooperatív horrorjáték képében, amely október elején végigtarolta a Steamet. A virtuális valóságban és hagyományosan is játszható kooperatív horrorkalandban négy játékos kapja azt a feladatot, hogy paranormális jelenségeket vizsgáljanak különféle helyszíneken és különböző módszerekkel, a rettegésre kiélezett játékmenetre pedig a streamerek és a baráti társaságok is hamar rákaptak. 

Hirdetés

A Phasmophobiát az egyetlen embert tömörítő Kinetic Games fejleszti, amelynek alapítója, Dknighter hivatalos fejlesztői képzés nélkül dolgozott a projekten. Mint ilyen, a játék korai hozzáférésének kezdeti tervei meglehetősen korlátozottak voltak: a fejlesztő szerint eredetileg rövidnek szánta az Early Access időszakot, belepakolt volna néhány térképet, szellemtípusokat, felszerelést és ennyi. A játék népszerűsége miatt azonban mindenkinek megnőttek az elvárásai, így át kell gondolnia a játék jövőjére vonatkozó terveit - mondta el az amerikai IGN-nek adott interjújában. 

Bár konkrétumok nem hangzottak el a fejlesztőtől a megváltozott tervekkel kapcsolatban, az valószínűsíthető, hogy a Phasmophobia tovább marad a korai hozzáférés szakaszában és ambiciózusabb lehet a kiegészítések tekintetében. Egyelőre azonban Dknighter az új funkciók helyett a meglévőkre koncentrál, elmondása alapján a következő nagy frissítés a stabilitásra és a hibajavításra fog fókuszálni (a Trello táblán ti is nyomon tudjátok követni a haladást). Bár eljátszott már a PvP mód gondolatával is, egyelőre nem tervezi új játékmód hozzáadását, mert az eltolná a játékot attól az iránytól, amit tartani szeretne: a 4 játékos vs. 1 MI-től. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)