Hirdetés

Annyira szánalmasan próbáltak belekötni a Starfieldbe, hogy a fal adta a másikat

|

Ilyen az, ha mindenáron bele akarsz rúgni egy játékba, de végül rajtad nevet a fél internet.

Hirdetés

Mindig fura látni azt, mikor valaki olyannyira gyűlöl egy platformot, céget vagy játékot, hogy minden idejét és energiájába ezek pocskondiázásába öli. Valami ilyesmi célt tűzött ki a jelek szerint az X-en (leánykori nevén Twitteren) "kingthrash S-CLASS gamer" néven futó pajtás is, aki minden egyes megnyilvánulásában próbálja az Xboxot és az arra megjelenő játékokat csapkodni, miközben a PlayStationt isteníti. 

Nyilván mindenkinek szíves joga szeretni vagy épp utálni egy platformot, de kingthrash most tökéletesen bemutatta, milyen az, amikor az ember tátott szájjal rohan be egy olyan erdőbe, ahol nem fák nőnek, hanem valami egészen más.

Hirdetés

Az alábbi bejegyzésében ugyanis kingthrash azon akadt ki, hogy a képen látható "bolygókra" nem lehet elmenni a hamarosan megjelenő Starfieldben, mivel a játékban a felfedezés konkrétan csak hazugság. 

De miért is sántít mindez? Nos, ahogy arra nem kevés kommentelő felhívta kingthrash figyelmét (sőt, posztja még egy rögzített kiegészítést is kapott a közösségtől), a Szaturnuszra és a hasonló gázóriásokra elég nehéz lenne eljutni, ugyanis ahogy az nevükből is adódik, felszínük nem szilárd, hanem nagyrészt hidrogénből és héliumból áll. Átrepülni sem lehet rajtuk az extrém nagy nyomás és a nagyon magas hőmérséklet miatt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az egészben talán az a legviccesebb, hogy kingthrash még ezek után is kötötte az ebed a karóhoz, és változatos "érvekkel" próbálta meg alátámasztani, miért orbitális hiba az, hogy nem járhatjuk be a gázóriásokat a Starfieldben. Az egyik ilyen felvetése például az volt, hogy a valóságban az idegen lényeket sem lehet alávetni elmekontrollnak, szóval a Starfield nem a tudományos realitásról szól, felvetette azt is, hogy a játék nem egy szimulátor, így egyáltalán nem kell valósághűnek lennie, illetve azt is, ő sosem beszélt arról, hogy konkrétan sétálni kellene a gázóriásokon (egyébként de, egészen konkrétan leírta, hogy miért is ne lehetne sétálni egy gázóriáson, ha a játékban "űrlények, jetpackek és robot formájú űrhajók" is vannak), csak a felfedezésükről, ami szerinte simán megoldható volt a Mass Effectben vagy a No Man's Skyban - ezen a ponton felhívták a figyelmét arra, hogy a No Man's Skyban nincsenek gázóriások, a Mass Effectben pedig maximum szondázni lehetett az ilyen bolygókat. Mondanunk sem kell, történetünk csetlő-botló főhősét ez sem hatotta meg.

Ha valaki egyébként mindenképpen fel szeretne háborodni, akkor mondjuk ott van az a tény, hogy pont a Starfield megjelenése előtt sikerült ismét kukázni a 300 forintos Game Passt. Amennyiben valaki ezért kezdi el csapkodni az asztalt, még talán meg is lehet érteni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)