Hirdetés

Another World - élőszereplős kisfilm készül, itt az előzetes

|

Néhány lelkes amatőr filmes Éric Chahi klasszikusának világát szeretné használni következő filmjéhez, és hogy ízelítőt kapjunk abból, mire is képesek, kiadtak egy előzetest a játék intrójának feldolgozásával.

Hirdetés

Az 1991-ben megjelent Another World egy nem túl könnyű, de annál izgalmasabb, érdekesebb, magával ragadóbb játék volt, aminek sikerült egy kisebb kultuszt maga köré építenie.

A lengyel rendező, Bartek Hławka és csapata, a Project 23 azon dolgoznak, hogy elkészítsék az Another World: The Movie-t, egy legalább 15 perces kisfilmet, ami ha végül nem lesz a játék direkt feldolgozása, biztos, hogy annak univerzumában játszódik. Az alább látható 3 perces rövid változat eredetileg a Pixel Heaven 2014 promóciós videójának készült, de látták, hogy ebből többet is ki lehet hozni, úgyhogy beleöltek még 800 órát, hogy olyan legyen, amilyennek most látjátok. A projektet maga Chahi is lelkesen támogatja, de a készítők pénzzel és idővel is rosszul állnak. Egyelőre a rajongók segítségét kérik abban, hogy eldönthessék, érdemes-e Kickstarter kampányt indítaniuk, érdekelne-e elég embert a 15 perces rövidfilm.

Ti támogatnátok a hosszabb változatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)