Hirdetés

ISK 600 - az Antec új Mini-ITX házát feszegettük

|

Az új házat Mini-ITX alaplapokhoz tervezték, és nem csak a külcsín, hanem a belbecs is kifejezetten igényesre sikeredett, de ezt már megszokhattuk az Antec-től.

Hirdetés

Az amerikai cég már több mint 25 éve foglalkozik különböző PC-s megoldásokkal, nevük pedig mára egybeforrt a minőségi megoldásokkal, így kíváncsian vettük górcső alá a nemrég piacra dobott ISK600-at.

A mindössze 206 mm széles és 369 mm hosszú ház SECC acélvázat kapott, míg az oldallapok kialakításánál az alumíniumra esett az választás. Ahogy a gyártó többi termékénél, most is egy nagyon letisztult kialakítással találjuk szembe magunkat. A fekete ház előlapján egy kék LED csík, a bekapcsoláshoz szükséges gombok, fejhallgató ki- és mikrofon bemenet, valamint egy USB 2.0 és egy USB 3.0 port kapott helyet. Emellett itt található még a az 5,25 colos optikai meghajtó otthonául szolgáló bővítőhely ajtaja is.

A ház méreteiből adódóan a normál ATX családból választhatunk magunknak tápegységet, a 191 mm-es magasságnak köszönhetően pedig 17 centink marad a processzorhűtő számára. Videókártyák terén sem kell majd nagyon kompromisszumokat kötnünk, hiszen a 317,5 mm-es belső hosszba bőven válogathatunk a kártyák közül. Bővítőhelyek terén egyébként sincs hiány, két 2,5 colos valamit három 3,5 colos meghajtót préselhetünk a kis dobozba.

A tökéletes helykihasználás érdekében a tápegység bővítőhelye a ház elejében kapott helyet, a csatlakozó viszont természetesen a hátoldalon található. Manapság egyre több gyártó választ hasonló megoldást, úgy látszik ez lesz az ideális kialakítás a jövőben. A házba gyárilag egyetlen hűtőventillátort szereltek, a 120 milliméter átmérőjű légkeverő a ház hátoldalára kapaszkodik. A ventillátor folyadékcsapágyal készül, így a lehető legalacsonyabb zajszintet sikerült elérnie az Antec-nek.

A házra 3 év garanciát vállal a gyártó és 75 dollár körüli áron kínálják azt a vásárlóknak. Méretei és komplexitása miatt ideális választás lehet irodai használatra vagy a nappaliba, de akár egy kisebb gamer konfigot is el tudunk bele képzelni.

A házat a Mercury Magyarország Impex Zrt.-nél szerezhetitek be (ára 19990 Ft)
1044 Budapest, Óradna utca 4.
http://www.mercurycomputer.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)