Hirdetés

Anthem - mégsem lesznek páncélok az Elysian ládákban, a közösség nem boldog

|

A héten érkező frissítés hoz új tartalmakat, de nem feltétlenül olyanokat, amilyenekre a játékosok vágynak.

Hirdetés

A rajongótábor és a BioWare elbeszéltek egymás mellett, ebből fakadt az egész félreértés, ami miatt most áll a bál az Anthem Act 1-es frissítése körül. Az Echoes of Reality csomag ugyanis rengeteg, külsőt megváltoztató elemet hozt, de nem páncéldarabokat.

Hirdetés

A BioWare producere, Ben Irving egy élő adásban (és később Twitteren) válaszolt egy kérdésre, ami arról szólt, hogy a játékosok mikor férhetnek majd hozzá több kozmetikai páncéldarabhoz. A válaszában azt írta, hogy az Elysian ládák jövő héten érkeznek. Értelemszerűen így a közösség azt hitte, hogy akkor a dobozokban lesznek új páncélok.

Valójában arról van szó, hogy Irving félreolvasta a kérdést, és azt hitte, hogy kozmetikai tárgyakról (tehát nem feltétlenül páncéldarabokról) van szó, és míg azok valóban lesznek az új tartalmi csomagban, armorok nem.

Rengetegen kijelentették, hogy akkor letették a kontrollert, sokan pedig úgy érzik, hogy a BioWare csak visszatartja az új cuccokat. Utóbbi kijelentésre Andrew Johnson, a játék közösségi menedzsere is reagált, aki szerint erről szó sincs.

Akárhogy is, a játék első nagyobb frissítése, az Act 1: Echoes of Reality ezen a héten érkezik új küldetésekkel és jutalmakkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)