Hirdetés

Anthem - most a szabad mászkálást nézhetjük 8 percen át

|

Amikor nem küldetést teljesítünk, felfedezhetjük a világot, hogy értékes cuccokra vadásszunk.

Hirdetés

Január végén minden előrendelő és EA vagy Origin Access előfizető, pár nappal később, február elején pedig mindenki más is kipróbálhatja, milyen élményt nyújt az Anthem.

Hirdetés

Addig viszont továbbra is a videók maradnak, amiket az amerikai IGN-en keresztül ütemesen tol kifelé a BioWare. Viszonylag korán, nagyjából a játék bejelentésekor kiderült, hogy lehetőségünk lesz a nyílt világot kötetlenül felfedezni. Az alábbi anyag azt mutatja be, miket csinálhatunk: bolygathatjuk a környék békés élővilágát, szedhetünk hasznos cuccokat és a lore-t magyarázó gyűjtögetnivalókat, lootot, illetve bandázhatunk más játékosokkal is.

Az Anthem hivatalosan február 22-én jelenik meg, de az Origin Access Premier előfizetők február 15-étől játszhatják. Az előrendelők nem, amiből még simán lehetne az év egyik első nagy botránya, de ha tavaly ősszel emiatt nem ragadott kaszát a nép, valószínűleg nem most fog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)