Hirdetés

Anthem - a játék executive producere rengeteg új infót osztott meg

|

Mark Darrah lelkesen válaszolgat a rajongóknak az RPG-vel kapcsolatos kérdésekre.

Hirdetés

Már nagyon várós a BioWare következő műve, az EA Playen is kiemelkedő Anthem. Még több mint fél év, mire a játék megjelenik, ezért a rajongók nagyon kíváncsiak, és kérdésekkel bombázzák a fejlesztőket. Mark Darrah, az Anthem executive producere pedig igyekszik a lehető legtöbbre kielégítő választ adni.

Hirdetés

Darrah rendkívül aktív a Twitteren, és nagyon közvetlen a rajongókkal, így elég sok újdonságot is megosztott az Anthemmel kapcsolatban. Megtudtuk, hogy a javelin nevű speciális ruhákból többet is elmenthetünk, és különböző kiosztásokat készíthetünk. Harc közben ugyan nem cserélgethetjük azokat, de a mentéseknek köszönhetően bátrabban kísérletezhetünk a kombinációkkal.

A fegyverek, felszerelések és jutalmak témájával kapcsolatban Darrah elmondta, hogy a Freelancer szinttől függően esnek majd a jutalomtartalmak, és a lootot az éppen viselt javelin is befolyásolja. Jutalmakat pedig nemcsak harcokkal és küldetések teljesítésével szerezhetünk, hanem egyszerűen felfedezéssel is - akár a víz alatt. A tárgyainkat viszont nem tudjuk cserélgetni más játékosokkal.

Az említett infókon kívül még több fontos dolgot is lehet olvasni Darrah Twitterén. Más játékosok például akkor is feléleszthetnek, ha nem vagyunk velük egy csoportban, illetve ehhez kapcsolódóan friendly fire nem lesz. A javelineket könnyen lehet cserélgetni (kivéve küldetések közben), és lehet fejleszteni repülési idejüket is - viszont nem lesznek javelinek közti légi csaták, és a ruhákat véglegesen elpusztítani sem lehet. A csatákon kívül minden javelinben ugyanolyan gyorsan lehet mozogni, a landolásra pedig figyelni kell, mert lesz fall damage.

A küldetésekkel kapcsolatban kiderült, hogy négy emberesre tervezik őket, annak ellenére, hogy az Anthemet egyedül is lehet játszani. A javelinek megszerzése pedig a küldetésekhez van kapcsolva, viszont a feloldás sorrendjéről a játékosok dönthetnek. Ezen kívül Darrah még megjegyezte, hogy a Freelancer skilleket akár újra is tudjuk osztani, ha úgy kívánja a helyzet.

Az Anthem február 22-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. A legutóbbi infók szerint cross-playre nem lesz lehetőség.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)