Hirdetés

Mennyire kínos, amikor a PlayStation csatornájára Xbox One-os gameplay kerül fel?

|

Nem biztos, hogy a BioWare-féle Anthem nem fog olyan jól kinézni PS4 Pro-n, mint Xbox One X-en, de az igen, hogy a PlayStation YT csatornáján az Xbox One X-es gameplay látható, minimális módosításokkal.

Hirdetés

Frissítés: A videót eltávolították, a javított változat bizonyára hamarosan felkerül. 

Korábban írtuk: Az EA Play-en bejelentette, az E3 során, a Microsoft előadásán pedig meg is mutatta az EA az Anthemet. Láthattuk, milyen gyönyörű lesz 4K-ban, Xbox One X-en, de azt nem, hogy ehhez a verzióhoz képest hogy néznek ki a PC-s és a PS4-es kiadások.

Hirdetés

Úgy tűnik, egy darabig nem is fogjuk, de azért a Sony is szerette volna jelezni, hogy a PS4-esek nem maradnak le a BioWare izgalmas játékáról. Felkerült a napokban az Anthem az E3-on is látott gameplay videója, és hogy ne legyen egyértelmű, hogy a One X-es verzió fut, átírták a gombokat - csak ügyetlenül. Ha megnézitek a videót (ajánlott lassítva, 0.25-ös sebességgel), 4:37 körül láthatjátok, hogy alul először az LB és RB gombok jelennek meg, majd pár frame-mel később váltanak át a PS-nél használatos L1-re és R1-re.

Valószínűleg nem a félrevezetés volt a cél, de nem tudjuk, miért nem lehetett egy kicsit a PS4 Pro-s kiadásból is rögzíteni inkább. Talán az láthatóan rondább? Vagy rosszabbul fut? Idővel megtudjuk. Várjuk az illetékesek magyarázatát. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)