Hirdetés

Anyuka az eBayen eladott egy régi NES-t és öt játékot - 13 ezer dollárért!

|

Nekem ne mondja senki, hogy a világban nincsenek csodák...

Hirdetés

Egy észak-karolinai anyuka feltette az eBayre a család régi NES játékkonzolját öt játékkal - a kikiáltási ára 9 dollár 99 cent (azaz 1990 forint volt).

Aztán lett nagy csodálkozás, amikor a licitet a végén 13105 (azaz tizenháromezer százöt) dolláron ütötték le, ami kb. 2,6 millió forint. Mi történt? Az 5 játék között ott volt a Stadium Events, méghozzá eredeti dobozában. Ez a játék pedig elképesztően ritka - egy Bandai által készített edzős játékról van szó, amelyhez egy Power Pad is járt Family Fun Fitness néven. Csak egy apró teszt piacon adták ki 1987-ben. 1988-ban a Nintendo felvásárolta a jogait és minden terméket, amely még a polcokon volt található, megsemmisített.

Kevesebb, mint 2000 példányt gyártottak le a játékból, és állítólag csak 10 komplett doboz létezik belőle az egész világon - s ezek közül csak egy darab bontatlan. Ez pedig a gyüjtőknek NAGYON sokat ér.

Azt nem lehet tudni, hogy az eladó tisztában volt-e az általa felkínált csomag igazi értékével, de az biztos, hogy sokkal jobban járt vele, mintha a NES és az 5 játék még mindig csak a port gyűjtené valahol a sufniban.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)