Hirdetés

Apák napja alkalmából 33 százalékkal olcsóbb Crysis 2 [Frissítve]

|

Bár hazánkban egyértelműen a hölgyek ünnepeit részesítjük előnyben, azért nem árt tudni, hogy Apák napja ma van.

Hirdetés

Az Amazon.com 33 százalék kedvezménnyel adja a Crysis 2-t, Apák napja alkalmából. A 60 dolláros ár így most 40 dollár, ami a jelenlegi árfolyam mellett 7600 forint körül van. A Crysis 2 március második felében jelent meg mind a három jelentősebb platformra, de nem nyerte el mindenkinek a maradéktalan tetszését. Egyébként ha már a nemekhez kapcsolódó ünnepeknél tartunk, itt jegyezném meg a hölgyeknek, hogy a házassági évforduló koedukált ünnep, ezért ne úgy közelítsenek hozzá, hogy a férfi dolga virágot venni, elvinni a nőt vacsorázni, kiszolgálni egész nap, egy nyakkendőért, vagy zokniért cserébe.

[Frissítés] Köszönöm az észrevételeket, hibáztam! Előfordul. Miután volt néhány rosszalló visszajelzés, ezért hozzátenném, hogy a hazai olvasók számára nem releváns a hír, hiszen vannak sokkal olcsóbb források is, kedvezőbb feltételekkel és nem utolsó sorban ők el is küldik hozzánk a játékot. Ugyanakkor a hír inkább tréfásnak szánt mondanivalója miatt került ki, lévén, hogy magam is apa vagyok (sőt, néhány nap múlva kétszeres). Bízom benne, hogy a helyreigazítás megfelelő. Mentségemre szolgáljon, hogy valami szabadtéri fitnesz edzés van az ablak alatt és kissé zavaró a folyamatos "hoppá!", meg "gyerünk gyerünk!", de főleg az, hogy az izomember néha még énekli is a zenéket. Jáááj!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)