Hirdetés

Apex Legends - ki fogják tiltani azokat, akik semmit nem csinálnak a meccsekben

|

Rengeteg javítást hoz a következő frissítés, és a kellemetlenkedő játékosoktól is próbálnak megszabadulni a fejlesztők.

Hirdetés

Az Apex Legendsben tapasztalati pontot gyűjtünk a meccsekben, amikkel kozmetikai cuccokat oldhatunk fel, főleg akkor, ha befizettünk a battle passra. Ezt a rendszert egyre többen próbálják meg különböző módszerekkel kihasználni, a fejlesztőcsapat pedig megelégelte a dolgot.

Hirdetés

Én is találkoztam már egy látszólag bot által irányított Lifeline-nal, aki miután kiugrott a hajóból, csak ugrált, ütögetett és lerakta a gyógyító robotját. Mivel az első két körből még nem lógott ki, egészen a végéig bírta, így megkapta a 16 perces meccsért járó teljes xp-t. Mivel a jelek szerint ez nem egyedüli eset, a Respawn már monitorozza, hogy kik azok, akik semmit nem tesznek hozzá egy meccshez, és ha ez rendszeresen előfordul, akkor időszakos tiltást, vagy végleges bant is kaphatnak.

Emellett persze a hibajavításokról sem feledkeztek meg: javul például a találatok regisztrációja, orvosolják a Causticot és Gibraltart érintő problémákat, a kimaradozó hangot, és optimalizálják a szerverek működését. A belassuló szerverek problémája a közösségi menedzser elmondása szerint egyes adatközpontok esetében gyakoribb, de általában nem érint több szervert ugyanazon a gépen, vagyis nem egyszerűen arról van szó, hogy túl lennének terhelve a szerverek.

Reméljük, hogy mihamarabb sikerül javítani a technikai problémákat, és a fejlesztők koncentrálhatnak a tartalmi bővítésre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)