Hirdetés

Apex Legends - szeretnél Chappie-vel játszani? Neill Blomkamp is

|

Az Apex Legends pillanatok alatt berobbant a köztudatba, így teljesen érthető az, hogy különleges kívánságokkal is előállnak a játékosok. Egy talán megvalósulhat.

Hirdetés

Emlékeztek még Neill Blomkamp 2015-ös Chappie című filmjére? Ha igen, és az Apex Legends mellett ezt a filmet is nagyon szeretitek, akkor talán hamarosan kaphattok egy örömteli hírt.

Hirdetés

Számomra a 2015-ös Chappie egy kicsit szétesett a második felére, de kétségkívül nagyon kedveltem a címszereplő kissé naiv, de pont ezért szerethető robotot, Chappie-t. És ezzel valószínűleg nem csak én vagyok így, viszont egyes rajongók nem csak a vásznon szeretnék látni a karaktert, hanem a frissen érkezett Apex Legends-ben is.

A játék és a mozi rajongói a rendezőt bombázták azzal a kérdéssel, hogy ő személy szerint szívesen látná-e a saját mechanikus karakterét a játékban, vagy sem. A válasz pedig megérkezett, Neill Blomkamp Twitteren közölte, hogy áldását adná a dologra. Viszont itt nem álltak meg az események, mivel a játékot fejlesztő Respawn Entertainment feje, Vince Zampella szintén támogatná a dolgot, szóval bármi lehetséges.

Viszont arról sem érdemes megfeledkezni, hogy a hároméves film mögött álló stúdió és a forgalmazó cégek kapcsán felmerülő jogi kérdések gátat szabhatnak annak, hogy a játék világába amúgy remekül passzoló robot is bekerülhessen a programba. Persze az is javít az esélyeken, hogy az Apex Legends-et is kiadó EA-vel együttműködés során Neill Blomkamp előzetest rendezett az Antemhez, ami a napokban hódította meg az internetet. Szóval tényleg nincs még veszve az ügy.

Ti szívesen játszanátok Chappie-vel, vagy más filmes karakterrel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)