Hirdetés

Nézd meg itt magyar felirattal az Apex Legends Bloodhound kisfilmet!

|

Fontos frissítés érkezik hamarosan a Respawn játékához, aminek valószínűleg eléggé örülnek majd a rajongók, plusz egy magyar feliratos Apex Legends kisfilmet is mutatunk nektek.

Hirdetés

Nemrég eléggé fellendült az élet az Apex Legends háza táján, mivel a fejlesztők egy csomó bejelentést hoztak. Az első és talán legfontosabb, hogy április 7-én bekerül a játékba a páros mód, aminek keretén belül kétfős brigádok csapnak majd össze egymással, ráadásul nem ideiglenes dologról van szó, tehát nem kell attól tartani, hogy csak rövid ideig élvezhetjük a dolgot. Az pedig csak hab a tortán, hogy ezzel együtt visszatér a játék legelső pályája, a Kings Canyon is, ami így véglegesen bekerül a rotációba.

Hirdetés

A fentiekkel egy napon ráadásul egy újabb játékbeli esemény is kezdetét veszi, az Old Ways Lore Event, aminek középpontjában Bloodhound áll. Ennek keretén belül a World's Edge pályára bekerül egy új, Bloodhound's Trials nevezetű rész, ahol veszélyes szörnyetegek, úgynevezett Prowlerek ellen harcolhatunk. A bestiákat legyőzve igencsak ütős lootra tehetünk szert, ám nem árt résen lenni, ugyanis könnyen előfordulhat, hogy egy ellenséges brigád csak arra vár a közelben, hogy elhappolja előlünk a nagy nehezen megszerzett zsákmányt. Az esemény tehát április 7-én veszi kezdetét és egészen 21-ig tart, ide kattintva pedig még több részletet megtudhattok róla.

Most pedig itt az idő, hogy kényelembe helyezzétek magatokat, ugyanis a Respawn a bejelentések mellé hozott nekünk egy több mint tízperces, egészen egyedi stílusú kisfilmet is. A Stories from the Outlands legújabb felvonása a The Old Ways címet kapta, és betekintést nyújt Bloodhound nem éppen unalmas múltjába.

Hogy tetszenek az újdonságok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)