Hirdetés

Leálltak az EA szerverei, érintett az Apex Legends és a FIFA 20 is

|

Az Electronic Arts egyelőre vizsgálja, mi okozza a problémákat.

Hirdetés

Az EA szinte minden játékának van valamilyen online módja, így amikor a szerverek valamilyen okból (jellemzően DDoS támadás miatt) bukdácsolnak, a legtöbb cím érintett. Ha most nem tudtok az Apex Legends-szel, a FIFA 20-szal, a Battlefieldekkel vagy például a Battlefront II-vel online játszani, a hiba nem nálatok van.

Hirdetés

Az EA Helpen keresztül a kiadó elismerte, hogy problémák adódtak a weboldalakkal, játékokkal és szolgáltatásokkal, de bővebb infóval egyelőre nem tudott szolgálni. A FIFA Mobile és a FIFA Direct Communication csatornák ugyancsak posztoltak, az Apex csatornája pedig retweetelte az EA Help üzenetét.

Reméljük, minden rendbe jön hamarosan, addig próbálkozzatok vagy keressetek valamit a YouTube-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)