Hirdetés

Apex Legends - egy hét alatt meglett a 25 millió

|

Újabb mérföldkőhöz ért a játék kor és játékosszám tekintetében is.

Hirdetés

Múlt hét hétfőn adta ki hirtelen a Respawn Entertainment az Apex Legendset, amire azonnal milliók vetődtek rá, tarolt a Twitchen, felpumpálta az EA részvényeit is.

Hirdetés

A csapat büszkén jelenti a játékosszámot is, és most, hogy eltelt egy hét, újabb blogposztot tettek közzé. Ebben Vince Zampella, a csapat vezetője bejelentette, hogy az Apex Legends már 25 millió regisztrált játékost számlál, és a hétvégén volt olyan, hogy egyszerre több mint 2 millióan terhelték a szervereket. A siker önmagát generálja, nem kizárt, hogy hamar meglesz a 30 millió / 3 millió is. 

Reméljük, még sokáig megmarad a lendület, és ez öztönzi a csapatot arra, hogy minél több tartalmat adjon. Állítólag solo és duo módok, új pályák is tervben vannak. Az első szezon márciusban indul, de néhány valentin napi cuccot már a hét végefelé megszerezhetünk. A Twitch Rivals Apex Legends Challenge első köre ma zajlik, a második egy hét múlva, és 48 streamer esik egymásnak. Páros lábbal ugrott bele az egészbe a Respawn, és ezt másképp nem is lehetett volna jól csinálni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)